HTML

Nyerd meg az életed

A Nyerd meg az életed című könyv anyagát tartalmazza a lap, mert a könyv elfogyott

Friss topikok

  • czoli: lehetőségem lett a 25. házassági évfordulónkon ismét 100 szál rózsával megkérjem az imádott nő kez... (2011.11.24. 09:52) Száz szál rózsa
  • czoli: Megjelent új kiadásban a könyv. hu.novumeco.com/hu/termek.php?bid=131 (2011.08.25. 10:05) Nyerd Meg az életed
  • Factori[an]: Nem mondom hogy rossz írás..De sok benne a pontatlanság.. "Mielőtt végérvényesen megharagudnánk k... (2010.10.02. 18:54) Az énkép és az énideál
  • hajnalka111: Megjelenik a Nyerd meg az életed! A Novum Eco kiadó megjeleníti a Nyerd meg az életed című könyve... (2010.04.30. 12:10) Nyerd meg az életed
  • czoli: Nem tudom megállni, hogy ne közöljem ezt a levelet, amit most kaptunk: Szívből gratulálok a Nyerd ... (2010.04.28. 07:54) Levél Balázsnak

Linkblog

A CÉLOK KITŰZÉSÉNEK ÉS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK A FOLYAMATA

2009.05.10. 15:07 czoli

        

                         
 
   Egy vak öregember ül a rendelőben. Vizsgálatra vár. Az orvos, miközben előkészül, lelkendezve számol be a kollégájának egy új eljárásról, amit az orvosi szaklapban olvasott. Szó szót követ, az előkészületek kissé hosszúra nyúlnak, és a páciens  lassan elveszíti a türelmét.
- Doktor úr! Nem kezdhetnénk végre?
- Persze, persze - mondja az orvos, de mentegetőzésképpen még megkérdezi - Magát nem érdeklik az új tudományos eredmények,        bátyám?
- Látni fogok-e tőle? - kérdezi vissza az öreg.
- A szeme világát, sajnos nem tudjuk visszaadni - feleli az orvos.
- Nos, akkor nem érdekel. - hangzik a felelet.
 
 
Rengeteg kétség fogalmazódik meg a célok koncepciójával  kapcsolatban a legtöbb emberben. Ez természetes is. A kétségeket igyekeztünk eloszlatni, csökkenteni a könyv első részében.  Talán sikerült, talán nem. Most azonban a legfontosabb kérdés, amit előadásaink, tanfolyamaink során tenni vágyó, türelmetlen emberektől a leggyakrabban  kapunk: 
Mit kell tennem, hogyan fogjak hozzá?
Erről  szól a könyv második része.
Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy bárki, bárhol, bármilyen körülmények között éljen is a földön, bármilyen célt meg tud valósítani, ha  valóban komolyan gondolja és elkötelezi magát a megvalósítás mellett.
  Úgy gondoltuk, nem árt, ha előre felhívjuk a figyelmet arra, hogy nincs a nyolc pont között egyetlen egy sem, amit lehetetlen lenne végrehajtani, sőt, amit Ön ne tudna végrehajtani.  Nem kell megmászni az üveghegyet, nem lesz szükség varázspálcára, táltos paripára, de még gazdag nagybácsira vagy milliós örökségre sem.  
A legfontosabb teendőket nyolc pontban foglaltuk össze, és igyekszünk a tőlünk telhető legnagyobb alapossággal áttekinteni a kérdést.
 
 
 
 
 
 
 
Hiszünk abban, hogy a következő nyolc pont következetes alkalmazásával bármilyen cél, álom elérhető, megvalósítható. Természetesen vannak más módszerek is, amik ugyanígy eredményesek, ám valamennyi ugyanezt hangsúlyozza: legyenek céljai, fogalmazza meg őket.  Ezt a kérdést nem lehet kikerülni.
 
A sikerhez nem lesz elegendő végigolvasni a következő néhány fejezetet, nem lesz elegendő a megszerezhető tudás, az elmélet.  Neki kell fogni.
Fogjunk, hát hozzá!  A nyolc pont a következő:
               A nyolc pont
1.  Tűzd ki a célt, írdd le! Határidő!
2.  Szerezd meg az információkat!
3.  Döntés
4.  Dolgozd ki a stratégiát!
5.  Vágj bele!
6.  Kommunikáció
7.  Menj tovább!
8. Tűzz ki új célt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://viktoriafaktorok.blog.hu/api/trackback/id/tr501113095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása